BINE AI VENIT ÎN RICH OR POOR

Locul în care înveți să îți creezi propria economie

PREGĂTIM PROGRAME DE EDUCAȚIE PENTRU

Tranzacționarea piețelor financiare.

Concepte de bază

Te ajutăm să te familarizezi cu această activitate și să afli cum poți folosi informațiile pe care le ai disponibile pentu a-ți crește bunăstarea economică.

Piețe Financiare

Care sunt piețele financiare pe care poți să tranzacționezi, ce înseamna să vinzi sau să cumperi o astfel de piață.

Stiluri de trading

Află care stil de trading ți se potrivește în funcție de timpul pe care ești dispus să-l aloci acestei activități si strategia pe care decizi să o filosești.

Grafice și comenzi

Învață cum să citești un grafic pentru orice bun financiar și cum să plasezi o comandă de vănzare sau cumpărare.

Ești pregătit ? Hai să incepem!

Misiunea noastră

Te ajutăm să devii profitabil în tranzacționare, prin cursuri online experiențiale.

Într-o țară în care educația financiară este pe ultimul loc în prioritățile sistemelor de educație clasice, Rich or Poor îți oferă o alternativă prin care îți poți crea surse suplimentare de venit.

Folosim cele mai moderne tehnologii online care există în acest moment pentru a-ți oferi 
un proces real de educație.

Fie că ești antreprenor, ai un job full-time și cauți surse alternative de venit sau doar cauți să explorezi o direcție diferită și o noua aventură în viața ta, ai ajuns în șlocul potrivit.

Programele noastre nu oferă doar informații pe care să le plătești și apoi să nu mai știi incotro să o apuci. Prin procesul de învățare experențială noi cei din echipă vom fi lâgă tine pas cu pas pentru a ne asigura că informația este înțeleasă și implementată cu succes.

PROGRAME DE EDUCAȚIE ÎN TRADING

Scalping Strategies

Cursul include 3 strategii de scalping concepute pentru time frame-uri de 1 minut și 3 minute. 
Este un tip de strategie extrem de dinamică și îți poate oferi chiar și 20 de setup-uri pe zi/ asset (piață).

Funcționează foarte bine în special pentru DowJones, S&P500 și NASDAQ.

Este o strategie care odata învățată și respectată te pote ajuta să scoți între 50-500 usd/ zi din piețele financiare în decurs de cateva ore.

Nu ezita să accesezi și video-ul de mai jos în care îți arat cât de repede poți să scoți salariul mediu pe economie în România, folosind această strategie.
Click aici pentru video.

3 Patterns Strategy

Când am creat această strategie simplă, targetul a fost să o folosesc în special pentru indicii din Statele Unite (Dow Jones, S&P si NASDAQ), însă spre surprinderea și bucuria mea, această strategie funcționează și pe piața FOREX, cea mai mare piață din lume la ora actuală, deschisă 24/5.

Este o strategie pe care o poți folosi în orice parte a zilei, și nu necesită mult timp.

Respectată, această strategie îți poate oferi ușor 4-5 setup-uri pe săptamână și cu ajutorul ei poți foarte simplu să îți generezi
salariul mediu lunar în fiecare săptamână.

Bull/Bear Strategy

Am creat stretegia Bull/Bear din dorința de a oferi posibilitatea de a scoate bani din piețele financiare în cel mai simplu mod cu putință. 

Acestă strategie ar trebui învățată și, mai important, aplicată de absolut toți oamenii.Spun asta pentru că este o strategie End of Day (sfârșit de zi). 
care îți va solicita maxim 15 minute din timpul tău, doar la sfarșitul zilei (ora 23 dacă locuiești în România). 

Este o strategie foarte puțin dinamică, care se potrivește oricui, însă în special acelor oameni care au timp limitat de tranzacționare.

ABONAMENTE LA COMUNITATE
De ce sa optezi pentru un abonament lunar ?
Dacă ai parcurs cel puțin unul dintre cursurile pe care noi ți le oferim, știi că Tradingul este o activitate care necesită studiu continuu, analiza graficelor și mai ales, controlul emoțiilor.
Mentoringul este menit să îți ghideze pașii în aceasta călătorie, să îți ofere suport și perspectivă atunci când ai cel mai mult nevoie.

Întâlnirile de live trading sunt cele mai profitabile ( așa spun studenții noștri) deoarece mentorul te ghidează să alegi cele mai bune setup-uri, iar comunitatea se bucură împreună de fiecare trade reușit.
ABONAMENTE LA EXPERT ADVISOR

Expert Advisorul este un soft care are codate regulile strategiei, astfel încât, odată ce apare oportunitatea unui trade în piață, îți trimite o alertă pe telefon sau în softul de trading ( MT4) astfel încât să scurteze timpul petrecut de tine în fața graficelor precum și respectarea regulilor strategiei.

Cel mai mare avantaj ?
Folosind acest soft, este ca și cum ai avea trainerul lângă tine, spunându-ți când este momentul oportun să plasezi o comandă conform strategiei învățate, fară a lăsa emoțiile și nesiguranța să te influențeze.
PROGRAME DE EDUCATIE IN CRYPTO
Alatura-te acum celui mai tare grup de Crypto!
Alege sa inveti si sa devii profitabil zi de zi...

RETREATURI "Rich or Poor" 

... sunt o oportunitate de a invata intr-un cadru nou, aproape de natura si orientandu-ne atentia pe legauta dintre 
minte- trup-suflet, care este esentiala pentru stabilirea si urmarirea obiectivelor pe termen mediu si lung....

Primul retreat Rich or Poor 2020

Copyright 2022, All Rights Reserved Rich or Poor